VIZIJA:

Smo trgovsko podjetje v katerem je naša ekipna vizija podpirati druga podjetja, ekipe in posameznike v varnem in s tem trajnem uresničevanju, ter doseganju njihovih ustvarjalnih razvojnih vizij in napredka. To dosegamo s hitro in učinkovito oskrbo ekip in posameznikov v okviru skrbno izbranega prodajnega programa osebne varovalne opreme za zaščito, udobje in image posameznikov in ekip v najrazličnejših dejavnostih gospodarstva - proizvodnih, pri in predelovalnih, servisnih, transportnih, kmetijsko-gozdarskih itd.

Naše prepričanje je, da sta varnost in udobje, ter tudi izgled oz. ugled v današnjem svetu nujni za trajno in učinkovito ustvarjanje. Ob siceršnji dobri organiziranosti procesov in ekip ter aktualnosti področij delovanja seveda. Velja tako za posameznika in manjše in večje organizacije.

Podjetja se z vidika varnosti pri delu soočajo v praksi z mnogimi izzivi. Nekaterih se zavedajo, nekaterih manj. Na te slednje jih opozorimo mi. Posamezniki na različnih delovnih mestih so namreč izpostavljeni različnim tveganjem, ki so ali okoljska ali pa neposredno povezana z njihovim delom. So pa ravno posamezniki tisti glavni gradniki in ustvarjalci željene boljše prihodnosti in trajnostnega razvoja. Zato jih je potrebno primerno in dobro zaščititi, da so lahko pri svojem delu učinkoviti ter da bo to njihovo delo in delovna sposobnost trajna in vseživljenjska.

Z ugotavljanjem tveganj in zagotavljanjem ustrezne osebne varovalne opreme za zmanjšanje ali odpravo vseh teh negativnih vplivov torej podpiramo vse nas, ljudi, da imamo radi svoje delo in s še večjim veseljem pišemo in ustvarjamo svoje individualne in skupinske zgodbe.

POSLANSTVO:

V Asteku verjamemo, da se vse začne pri posamezniku in njegovem prevzemanju odgovornosti za rast v vse kar lahko postane. Skozi poslovni predmet služimo in zagotavljamo vrednost za naše stranke, kupce in dobavitelje. Zagotavljamo jim izjemno nakupno doživetje in tako izpolnjujemo naše trgovsko poslanstvo. Skupaj gradimo skupnost v kateri nas globoko povezujejo vrednote ter družbeno odgovorno ravnanje in vodenje. Podjetja so po našem prepričanju gibalo splošnega razvoja in rasti posameznika. Pravilno vodena spodbujajo in so trajnostno naravnana v svojem delovanju in vplivu na širšo skupnost in okolje.

Vaša izbira delovnih oblačil določa mnogo več od samo dobre opreme. Določa kako vidni, učinkoviti in zaščiteni boste. Udobje pospešuje učinkovito delo. Videz določa, koliko cenite sebe in kako naj vas drugi ljudje obravnavajo. Skladnost in enotnost ustvarjata ekipe. Mi povezujemo ljudi.

CILJI:

Naš glavni cilj je, da vsakega zaposlenega zaščitimo pred nepotrebnimi poškodbami. Vsak zaposlen si zasluži dobro in zdravo delovno okolje.

Vemo, da je trdo delo vrednota, odličnost pri delu. Vemo, da lahko ljudje, ki pri svojem delu cenijo varnost, udobje in videz, s svojim rednim delom gradijo sebe in uresničijo svoje sanje. Prihodnost je to, kar si ustvarimo sami. Zakaj bi čakali, če jo lahko ustvarimo zdaj.

Kultura našega podjetja temelji na zaupanju in medsebojnem spoštovanju. Spodbujamo delovno okolje, za katerega je značilna odprtost in razumevanje. Za nas je pomembno, da se upošteva mnenje vseh članov ekipe. Zavedamo se pomembnosti dobre komunikacije.

Sami menimo, da del dobrega poslovanja stoji na vrednotah. Naša temeljna vrednota je odgovornost. Odgovornost, da naše vrednote uresničimo in resnično živimo svojo kulturo. Naše delo in poslovanje vplivata na celotno našo skupnost - našo ekipo, družino, prijatelje, sosede, stranke in dobavitelje. V Asteku smo osredotočeni na izboljšanje in trajnost. Naša odgovornost je, da to, kar počnemo, štejemo in delamo na pravi način.

Skupaj smo močnejši! Naredimo lahko večji vpliv. Skupaj ustvarimo varno okolje in aktivirajmo naravno združevanje naših talentov, moči in kakovostnega dela. Verjamemo, da se bomo skupaj hitreje in bolje povezali, saj si bomo v sklopu dobre komunikacije izmenjali veliko informacij. Ves proces bo manj stresen, olajšan del poklicnega življenja. Naša ekipa gradi na močnem temeljnem odnosu in zaupanju med ljudmi, saj se zavedamo, da smo skupaj učinkovitejši in močnejši.

Zakaj izbrati Asteko?

  • Ker je vaše delo najpomembnejše orodje.
  • Ker imamo izpopolnjena strokovna znanja in vemo, kaj vse je potrebno za varno in učinkovito delo.
  • Ker boljše udobje vodi k boljšemu delovanju.

Asteko d.o.o. CENTER OSEBNE VAROVALNE OPREME


Vojkova cesta 58
SI 1000 LJUBLJANA

Tel: 01/2803630
Fax: 01/2803638

Davčna številka: SI12105082

TRR: SI56 0400 1004 8961 418