Športna obutev HAIX BLACK EAGLE TACTICAL 2.0 T mid/brown

Black Eagle Tactical 2.0  je odporen na vse vremenske pogoje in se lahko kosa z vsakim izzivom, s katerim se srečujete v svojem delovnem ali prostem času. Zagotavlja popolno udobje nošenja medtem, ko daje stopalu vso potrebno zaščito. Robusten zunanji podplat zanesljivo preprečuje prodiranje olja ali bencina, ter nudi izolacijo pred toploto in mrazom.

Razpoložljivost: Na zalogi

Brez DDV: 121,76 € Z DDV: 148,55 €

* Obvezna polja

Podrobnosti
Opis

Art. 340009

Zgornji material:

Hidrofobirano in zračno usnje, debeline 1,6 - 1,8 mm. 

Podloga:

Zračna podloga

Vložek:

Ima visoko sposobnost vpijanja vlage, zagotavlja blaženje pri hoji in antibakterijske lastnosti. Izdelan je iz zelo vzdržljivega poliestra ter zračne poliuretanske pene ter je pralen do 30° C.

AIRFLOW kanali omogočajo optimalno kroženje zraka.

Podplat:

Odlikuje ga odlična odpornost proti zdrsu, je olje in bencino odporen, antistatičen ter varuje proti vdoru toplote in mraza. Posebna mešanica gume ima dolgo življenjsko dobo, specialen profil pa zagotavlja odličen oprijem tako na različnih podlagah kot tudi v mrzlih razmerah. Ne pušča madežev na gladkih notranjih površinah in je samoočiščevalen.

Vmesni podplat:

Direktno brizgan dvoslojni elastični PU vmesni podplat je izjemno lahek, z dolgo življenjsko dobo in zagotavlja dobro blazinjenje.

Stabilizator: 

Stabilizira osrednji del podplata.

Dynaframe:

HX ojačitveni element je izdelan iz odpornega in vzdržljivega PU materiala. Nogi nudi stransko oporo in s tem dodatno stabilizira podplat.

HAIX® Climate System

Sistem uporablja črpanje zraka s pomočjo gibanja. Vlažen zrak je sproščen in svež zrak vstopa skozi ventilacijske odprtine na zgornjem delu obutve.

Višina: 15 cm

Velikost: 4 - 12 UK (37 - 47 EU)

Dodatne informacije
Dodatne informacije
Značka Ne
Znamka obutve HAIX BLACK EAGLE TACTICAL
Lastnosti obutve Pohodniška/Športna
Standard obutve Ne
Namen uporabe obutve Pohodniška obutev
Povpraševanje za večje količine

01 280 36 30

041 528 809