-40%NOVO

Zaščitna obutev HAIX CONNEXIS Safety T S1P low black-silver

Zaščitno obutev iz serije HAIX CONNEXIS zaznamuje široka zaščitna kapica v predelu prstov za maksimalno udobje brez utesnjenosti. Obutev je brez kovinskih delov, izjemno lahka in ima nano-karbonsko zaščitno kapico. Zahvaljujoč sistemu Flexlace je obuvanje enostavno brez zavezovanja vezalk.

Razpoložljivost: Na zalogi

Redna cena z DDV: 184,44 €

ZNIŽANO! Brez DDV: 90,71 € Z DDV: 110,67 €

* Obvezna polja

Podrobnosti
Opis

Artikel: HAI630004

Zgornji material:

Mešanica mikofibre in odporne tkanine.

Podloga:

Zračna tekstilna podloga.

Vložki:

Udobni, oblazinjeni vložki odvajajo vlago skozi kanale »airflow«. Ločen petni del zagotavlja stopalu stabilnost in blaženje. Sistem HAIX® Vario Wide Fit - tri različne opcijske debeline vložkov omogočajo, da lahko širino čevljev povsem prilagodimo svojim stopalom.

Podplat:

Protipreboden PU/guma podplat ima izjemne lastnosti proti zdrsu, hkrati pa je zaradi posebne sestave gume in inovativne zasnove izpostavljen minimalni obrabi ter tako zagotavlja dolgo življenjsko dobo obutve. Vzorec tekalne plasti in posebej zaobljeni elementi zagotavljajo optimalen oprijem, visoko stopnjo gibljivosti in stabilno podporo na spolzkih in mokrih površinah. Lahek PU vmesni podplat pa odlično absorbira udarce ter naredi čevlje odlične za hojo po vsakovrstnem terenu. Zagotovljena je tudi odlična izolacija proti mrazu. Podplat je odporen na olja in gorivo ter ne pušča sledi.

ESD – odlične elektrostatične lastnosti v skladu z EN 61340-4-3: 2016 in EN ISO 61340-5-1: 2016.

Sistem connexis® - z vlečenjem velcro pritrdilnega elementa se stimulira spiralna fascija in stopalu pomaga pri pravilnem premikanju. Zmanjša negativne učinke in uporabniku omogoča, da dlje ostanete na nogah.

Nanokarbonska kapica je izjemno lahka, izpolnjuje najstrožje varnostne zahteve in zahvaljujoč majhni debelini zagotavlja dodaten prostor za prste na nogah.

Razno - Lahki, antistatični in brez kovin. Imajo jeziček, ki olajša obuvanje čevlja

Velikosti: 6 - 15 UK (39-51)

Teža (velikost 43/par): 

Standard: CE EN ISO 20345:2011 S1P HRO HI CI SRC

Dodatne informacije
Dodatne informacije
Značka NOVO
Znamka obutve HAIX CONNEXIS
Lastnosti obutve Z zaščitno kapico, Lahka in zračna S1, S1P, Športnega izgleda, Protipreboden podplat
Standard obutve S1P
Namen uporabe obutve Gradbeništvo, Servisne storitve, Industrija, Notranja dela
Povpraševanje za večje količine

01 280 36 30

041 528 809