NOVO

Zaščitna obutev REEBOK ASTRORIDE LOW S1P ESD

Zaščitna obutev REEBOK ASTRORIDE LOW S1P ESD je atletska delovna obutev, ki združuje funkcionalnost in udobje. Zasnovana je za zaščito in podporo pri najzahtevnejših delovnih nalogah.

Razpoložljivost: Na zalogi

Brez DDV: 98,28 € Z DDV: 119,90 €

* Obvezna polja

Podrobnosti
Opis

 

Vložek: Obutev je opremljena z vložkom MemoryTech Massage, ki je snemljiv in zagotavlja dodatno udobje in blaženje. Ta tehnologija se prilagaja obliki vašega stopala in zagotavlja neprekosljivo udobje skozi ves dan.

Zgornji del: Zgornji del obutve je izdelan iz dvojne plasti raztegljive mrežice, ki omogoča zračnost in udobje. Barva je kombinacija črne in neonsko zelene, ki daje obutvi sodoben in privlačen videz.

Podplat: Podplat je izdelan iz ASTROFOAM blazinice in nedrseče gume, ki zagotavlja odlično oprijemljivost in stabilnost na različnih površinah.

Predlagana uporaba: Ta obutev je idealna za delo v zahtevnih okoljih, kjer je potrebna dodatna zaščita. Primerna je za delo v skladiščih, na gradbiščih, v delavnicah in drugih industrijskih okoljih.

Dodatno: Obutev nima izpostavljenih kovinskih delov na zgornjem delu, je statično disipativna (SD 10) z dvojnim uporom in ima ekstra široko prstno območje.

Material: Obutev je izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost in zaščito. Vključuje jekleno kapico XTR® za dodatno zaščito.

Zgornji material: Zgornji material je izdelan iz dvojne plasti raztegljive mrežice, ki omogoča zračnost in udobje.

Podloga: Podloga je izdelana iz ultrafinega najlona, ki odvaja vlago in ohranja vaša stopala suha in udobna skozi ves dan.

Vložek: Vložek MemoryTech Massage je snemljiv in zagotavlja dodatno udobje in blaženje.

Podplat: Podplat je izdelan iz ASTROFOAM blazinice in nedrseče gume, ki zagotavlja odlično oprijemljivost in stabilnost na različnih površinah.

Standard: Obutev ustreza standardu ASTM F2413, kar zagotavlja njeno kakovost in varnost. Poleg tega ima jekleno kapico XTR® in je statično disipativna (SD 10) z dvojnim uporom.

Dodatne informacije
Dodatne informacije
Značka NOVO
Znamka obutve REEBOK
Lastnosti obutve Z zaščitno kapico, Lahka in zračna S1, S1P, Športnega izgleda, ESD, Protipreboden podplat
Standard obutve S1P
Namen uporabe obutve Servisne storitve, Industrija, Notranja dela, Logistika
Povpraševanje za večje količine

01 280 36 30

041 528 809

Priporočamo
Dišeče blazinice za obutev SMELLWELL Dišeče blazinice za obutev SMELLWELL
Brez DDV: 10,95 € Z DDV: 13,36 €
Dišeče blazinice za obutev SMELLWELL velike Dišeče blazinice za obutev SMELLWELL velike
Brez DDV: 16,00 € Z DDV: 19,52 €